Home

Nieuw op deze website

  • Latenboek bekerfinaleweekend 2014-2015 - clubs kunnen inschrijven
  • kalender van de peanuts tornooien is beschikbaar
  • nieuw item 'in de kijker' : Peanuts

IN DE KIJKER

Vanaf dit seizoen proberen we elke maand een belangrijke topic in de kijker te plaatsen.

De PEANUTS gaan van start

Deze maand zetten we de competitie voor de allerkleinsten in de verf: de PEANUTS.

Ook dit seizoen gaan we vanaf de maand januari weer op stap met de spelertjes van 2007 en jonger. Deze spelvorm biedt aan deze jongeren de kans de allereerste keer een wedstrijdje te spelen tegen spelertjes van een andere club. Voor de meesten is het ook de eerste keer dat ze een clubtenuetje aan kunnen doen, wat meestal heel fiere gezichtjes oplevert.

 

De reeksen zijn opgedeeld in Noord en Zuid, zodat de verplaatsingen hopelijk doenbaar blijven. Normaal worden er een 5-tal georganiseerd, hoewel men vanuit de club vrij is elke keer anders in te schrijven.

We verzamelen alle informatie over deze speelvorm - we spreken hier niet van competitie - op de specifieke link aan de linkerkant. Voorlopig staat daar enkel de kalender, maar na verloop wordt het speelschema en na afloop sfeerbeelden toegevoegd.

Deze tornooitjes bieden aan iedereen - zowel spelers als begeleidende familie - een zeer toffe en uitputtende dag. Een dagje uit om nooit meer te vergeten. Toeschouwers zijn altijd welkom en maken het gebeuren nog leuker voor iedereen.

Op zondag 11 januari gaat het eerste tornooitje door.

 

Recent nieuws

Recent nieuws

Alle nieuws »